Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Hjemmesider hos FlowTwo

benytter vores grundlæggende værdier, tekniske tilgang og proces.

Hos FlowTwo laver vi hjemmesider på en bestemt måde og med en bestemt attitude. Vi har siden 2014 lavet over 100 hjemmesideprojekter for store og små organisationer og virksomheder. Vi mener en god hjemmeside er:

Et værktøj, der intentionel hjælper jer opnå jeres organisations vigtigste mål

Derfor skræddersyer vi hjemmesider til at understøtte de mål I har sat jer, fremfor at forsøge at passe jer ned i en foruddefineret skabelon.

Det betyder at du kan regne med følgende, når du bruger FlowTwo som leverandør:

Det værdimæssige

Læs vores guide til at købe nye hjemmesider.

No strings attached

Når hjemmesiden er færdig, så ejer I den fuldt ud, får alt kildemateriale, og kan frit vælge hvem der skal hjælpe jer fremad. Vi håber selvfølgelig I også bliver hængende.

Vi sælger dig kun noget du har brug for

Vi hjælper dig ramme et projektstørrelse der matcher dine behov, budget og ambitioner. Det betyder at du ofte vil høre os anbefale en billigere tilgang, selvom alternativet havde givet os flere penge i kassen.

Vi elsker en god sag

Vi hjælper både virksomheder og organisationer, men vores speciale er at sælge en god sag. Vil du gøre din del af verden til et bedre sted, så går vi langt for at hjælpe dig lykkedes!

Det tekniske

WordPress
Vi elsker WordPress og det gør vores kunder også. Vi har en del at sige om hvorfor WordPress også er oplagt til enterprise størrelse projekter.

WordPress ala FlowTwo
Vi har dedikeret os så meget til WordPress, at vi over vores mange projekter har fintunet, forbedret og tilbygget så meget til WordPress, at alle projekter nu starter med WordPress + FlowTwo’s Framework. Det betyder bl.a. mindre behov for special programmering og mange ekstra forbedringer som du ikke skal betale os for at lave til dig.

Need for speed
En hjemmeside skal loade hurtigt, ellers er det ikke sjovt for nogen – allermindst dine besøgende. Det går vi aldeles meget op i, og er faktisk ret gode til. Vores framework er fintunet på så mange måder, at vi gerne åbner “motoren” for dig, hvis du vil høre os prale lidt – så hvis du insisterer på løsninger der går på kompromis med hastighed, så skal vi nok fortælle dig det, så du kender konsekvenserne.

Nej tak til “mobile first”. Ja tak til “kontekstafhængig indhold”
En hjemmeside skal give en god oplevelse på mobilen. I dag er mantraet “mobile first”, hvilket vil sige at man designer hjemmesiden til mobiloplevelsen først. Desværre betyder det ofte at hjemmesider så blot skaleres fra mobiloplevelsen og op til desktop, hvilket resulterer i nogle underligt tomme hjemmesider med alt for store overskrifter, bredde billeder, fyldige formularer og brødtekst med lange læselinjer, der forringer læseoplevelsen. FlowTwo tager udgangspunkt i, at mobile og desktop brugere har forskellige behov, på forskellig tid. Derfor skal de ikke serveres præcis det samme indhold, men istedet dét indhold der egner sig bedst til deres kontekst.

Det praktiske

Det tager ca. 2 måneder – for et typisk projekt. Det kan gå hurtigere eller langsommere hvis ønsket.

Processen foregår typisk således:

 1. Projektbeskrivelse og godkendelse
  Vi hjælper dig nå frem til en projektbeskrivelse udfra dine behov, mål, ambitioner og budget. Det hjælper os definere et projekt du kan godkende.
 2. Stregtegninger
  Vi tegner alle skabeloner som siden skal bygges op af (wireframes), og tager en dialog med dig om kompositioner og prioriteringer.
 3. Designlinje
  Vi tager udgangspunkt i jeres eksisterende designlinje eller laver et designoplæg til jer som vi tager en dialog omkring.
 4. Designskabelon
  Vi laver et “mockup”, dvs. hvad der vil svare til et screenshot af en eller flere af hjemmesidens sideskabeloner, så vi kan tage en snak om udtrykket og designet.
 5. Udvikling
  Vi udvikler og implementerer først jeres hjemmeside på et udviklingsmiljø. Hurtigst muligt får I adgang dertil, så det redaktionelle arbejde kan foregå sideløbende.
 6. Overlevering
  Der aftales et overleveringsmøde, hvor sidens fremvises officielt og specielle funktioner gennemgås. Her opsamles evt. kommentarer, som rettes i løbet af en uges tid.
 7. Live
  Når smårettelser er færdig og det redaktionelle er på plads, hjælper FlowTwo hjemmesiden live på jeres anmodning.

Det med småt – skrevet stort

Overleveringsdato er vejledende 
I løbet af projektet sættes der en overleveringsdato. Denne skal forstås vejledende og kan ændre sig undervejs. Grunden er, at vi er et mindre udviklingshus, der leverer vigtig løbende support til hjemmesider. Vi forbeholder os retten til at prioritere kritisk support foran udviklingsprojekter da vi mener det bedst tjener alles bedste.
Ønsker I en fast overleveringsdato, vil det koste et prioritetstillæg, hvis tidsplanen er stram.

Skærmstørrelser og browsersupport
Vores hjemmesider testes altid i alle moderne browsere. Derfor siger vi at hjemmesiden “virker”. Alligevel kan du godt kan finde en gammel browser eller en enhed hvor noget ikke står snorlige, hvis du virkelig prøver. Hvis du har særlige hensyn der skal tages til ældre eller specielle browsere, enheder eller skærmstørrelser, skal dette oplyses før prissætning af projektet. Ellers vil tilpasning til andre end nedenstående laves på supporttid.

Der optimeres i udgangspunktet mod følgende browsere, på tværs af enheder:

 • Desktops
  • Chrome v60+
  • Firefox v55+
  • Safari v10+
  • Edge v15+
  • IE11
 • Tablets
  • Safari v8+
  • Chrome v5+
 • Mobil
  • Safari v8+
  • Chrome v5+