Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Tør din hjemmeside spørge om støtte?

Tør din hjemmeside spørge om støtte?

Kan man se på din hjemmeside, om dine mål afhænger af donationer? Baseret på hvad der får lov at fylde på din forside, hvad er så vigtigst for dig?

Måske er det vores høflige og venlige danske væsen, der gør, at vi har svært ved at spørge om hjælp. Det er vores oplevelse, at vores kunder har svært ved at spørge om donationer, selvom de er afhængig af dem.

Jo selvfølgelig kan man donere når man vil, altså virkelig vil. Dem der på forhånd har besluttet sig for at vil støtte organisationen, de skal nok finde vej. Det har de iøvrigt altid gjort. Om det så var ved at finde bank oplysningerne i medlemsbladet. Det er ikke dise hardcore medlemmer, som online fundraising handler om.

Online fundraising handler om at præsentere besøgende for et værdigt projekt og tilbyde dem deltagelse og medejerskab.

Tweet dette

Derfor skal vi spørge om støtte med ryggen rank og et fast blik.

På internettet betyder dette at sørge for, at man ikke skal aktivt lede efter muligheden for at donere, men at man bliver præsenteret for muligheden. Sådan rigtigt. Det vil sige, at man ikke kan undgå at se det.

Hvis ikke besøgende mentalt har sagt/tænkt nej tak eller doneret, så er de ikke blevet spurgt.

Men det er ikke alle, der har svært ved at spørge. Prøv at se hvad denne danske NGO gør, der er ganske udansk, og alligevel helt på sin plads.

Tror du besøgende på din hjemmeside føler sig spurgte?

Stephans værktøjskasse har altid bestået af digitale hammere og kommunikative søm. Hans bidrag til det nødhjælpsarbejde og kirkelige projekter han deltager i, er derfor oftest digital kommunikation.

stephan@flowtwo.com