Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Det er ikke nok at have en god sag for at gøre en forskel

Det er ikke nok at have en god sag for at gøre en forskel

Du skal involvere og engagere mennesker, der skal forstå, at din sag er værdig deres tid og penge - så det bliver deres sag.

Det kan vi hjælpe dig lykkedes med igennem denne tilgang:

1. Du ligner vores andre kunder

Vi arbejder for at fremme velgørende organisationer, foreninger og andre gode formål i Danmark. Derfor er vores værktøjskasse, vores erfaringer og vores processer optimeret til din situation.

Vores kunder indbefatter blandt andet:

  1. Danmission
  2. Mission Afrika
  3. Kings Camp
  4. Dansk Europamission
  5. DBI
  6. Alzheimer foreningen
  7. Danish Muslim Aid
  8. Den Blå Planet

2. Vores værktøjskasse løser dine typer behov

Vi kan levere hjemmesider i høj kvalitet til en rimelig pris, fordi vi aldrig starter fra bunden – og har en snæver målgruppe.

Hver ny hjemmeside er bygget på en struktur, vores værktøjskasse, der er blevet bygget og forbedret med hver ny hjemmeside. Og neden under ligger et solidt fundament af WordPress. Det er det bedste fra begge verdener: et fantastisk Open Source community der har bygget WordPress, som 20% af alle hjemmesider i verden kører på, og vores værktøjskasse der er bygget specifikt til vores kunder og dermed dine behov.

3.  Vi hepper på dig

Vi er et firma, ja. Men det er vi, fordi vi gerne vil hjælpe organisationer som dig lykkedes på den lange bane.

Derfor giver vi rabat til velgørende formål, retter fejl på hver hjemmeside gratis i 1 mdr. og tilbyder billige opdaterings og backup-aftaler.

Vi ved hvor vigtigt det er ikke bare bliver efterladt alene når projektet er fuldført. Derfor er de fleste projekter starten på et langt og godt samarbejde.

Det starter med en snak

Ring til os eller send en e-mail –  det er ganske uforpligtende.

Så hjælper vi dig med at finde den bedste vej frem – og du får klart svar, hvis du er bedre tjent med en anden løsning end vore.

Kontakt os