Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Kort annoncering og et spørgsmål

Kort annoncering og et spørgsmål

Vi er ret begejstrede. Imens vi har arbejdet hårdt på at færdiggøre vores model for online fundraising, har vi indsamlet en masse viden om at skabe resultater med donationer online. Den viden vil vi meget gerne dele med dig.

Vi har startet Flow², primært fordi det går os på når organisationer fejler deres mål, fordi de ikke har de fornødne kompetencer og penge til at sikre effektiv kommunikation. Det er derfor, at vi er begejstret over at kunne præsentere de erfaringer og den viden for online fundraising som vi har indsamlet. Imellem vores erfaringer med klienter, udenlandske undersøgelser, og vores egen danske undersøgelse undervejs, så har vi faktisk opnået en hel del viden på området. Vi er overbeviste om, at i vil kunne opnå større succes med online fundraising ved at benytte vores model.

MEN vi har brug for din hjælp

Inden vi lægger sidste hånd på modellen, og giver jer et intensiv oplæg i, hvordan du opnår flere donationer, så vil vi gerne være sikker på, at der ikke er noget vi misser.

Det er her du kommer ind i billedet. Brug et par minutter på at udfylde dette spørgeskema (ja der er faktisk kun eet spørgsmål):

Vi sender en mail, så snart vi er klar til at give dig vores oplæg omkring effektiv online fundraising. Skriv dig op til at modtage mailen, så du ikke går glip af den viden, der meget vel kunne hjælpe dig videre med din online fundraising.

Stephans værktøjskasse har altid bestået af digitale hammere og kommunikative søm. Hans bidrag til det nødhjælpsarbejde og kirkelige projekter han deltager i, er derfor oftest digital kommunikation.

stephan@flowtwo.com