Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Den mest afgørende faktor for potentielle online donationer

Den mest afgørende faktor for potentielle online donationer

Undersøgelser viser, at potentielle donere leder efter helt bestemte informationer, og donerer kun når disse informationer er lette at finde.

Desværre gemmer alt for mange organisationer disse informationer langt væk, eller formulerer dem vagt. Ifølge en raport fra Nielsen Norman Group, er det mest efterspurgte information for potentielle donoerer:

Inden potentielle donerer ville donere, efterspurgte de specifik information

Ingen donerede til en organisation, hvis Mission og Mål, de ikke forstod eller var konfortable med.

I valget imellem at donere online til to forskellige Non-Profits var det afgørende information følgende:

Tvunget til at vælge imellem to formål, blev den afgørende faktor for donation:

Igen er Mission, mål og beskrivelse af arbejdet helt i top. Det er essentielt, at denne information er let tilgængelig og helt klar i spyttet.

Hvad er normal praksis?

Så hvor meget prioriterer organisationer at fremhæve deres Mission og arbejde? Overraskende lidt.

Kun 47% inkluderer denne information på deres hjemmeside.

Derimod er fokus langt oftere på de friske historier, som ironisk nok spiller den mindste rolle for potentielle donorer. Der er andre gode grunde til at fortælle historierne, Det er bare langt mindre vigtigt for at løfte donationer.

Hvad kan du gøre

Det kan måske tage dig lidt tid at formulere jeres mission og arbejde, på en kort og klar måde, men det er værd at gøre godt. Undgå floskler og valgflæsk. Besvar spørgsmålene: ”hvad prøver du at opnå, og hvordan vil du spendere mine penge”

Derefter bør det være en smal sag at finde en plads til din nye tekst på forsiden. Hvis du ikke kan finde plads, bør du genoverveje dine prioriteter. Hvilke strategiske mål skal hjemmesiden opfylde? Er donationer vigtige, så lad noget andet vige pladsen.

Næste skridt

Derefter er det tid til at give din ”Om os” side et gevaldigt løft, så potentielle donorer, der vil vide mere kan få klar besked. Tilmeld dig Flowˣ nyhedsbrev, så du ikke går glip af kommende indlæg, der hjælper dig sikre flere online donationer.

Stephans værktøjskasse har altid bestået af digitale hammere og kommunikative søm. Hans bidrag til det nødhjælpsarbejde og kirkelige projekter han deltager i, er derfor oftest digital kommunikation.

stephan@flowtwo.com